Siden 1927​

TURIST-, mini- & LIFTBUSSER​

Turistbusser

Turistfart har vi udført siden 1927, hvor Hans Eriksen tog de første turister med på ture både i ind- og udland. 

Der er sket meget med busser siden Helsingør Turisttrafik startede op, men vi har fulgt med tiden og i dag kan vi præsentere busser i flere størrelser og indretninger. 

Vi har lige fra Minibusser til Dobbeltdækkere samt små og store busser med lift. 

​* max 19 personer * max 28 personer * max 40 personer * max 50 personer * max 58 personer * max 70 personer og max 83 personer

Du kende vores busser på farverne - råhvide med røde "lyn"/"bølger" på siden. Alle busserne er moderne og alt efter størrelse og mærke har de forskellige indretninger. Generelt er alle busserne med justerbare ryglæn, tonet ruder, Aircondition og mikrofon. De store busser har desuden minikøkken med køleskab samt toilet.

Se her beskrivelsen af vores busser

Liftbusser

Vi har liftbusser i forskellige størrelser. De er alle udstyret med hydrauliske lifte til at få kørestole ind og ud af busserne. 

De små busser bliver daglig brugt til kørsel til og fra behandling samt udflugter for små grupper, hvor der en til to kørestolsbrugere med.

Vi kan ydermere tilbyde trappemaskine, hvis nogen har brug for det. 

Den store liftbus er efterspurgt til større grupper som medbringer flere kørestolsbrugere. Det er en bus, som bliver brugt meget til udflugter med pensionistgrupper fra kommuner, plejehjem og foreninger. 

Under busbeskrivelse står der mere omkring vores busser

Vigtigt !

Vores chauffører som betjener liftbusserne er alle uddannede i transport af kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede. Alle har gennemgået BAB Kursus

Minibusser

Vores Minibusser er utrolig populære til mindre grupper der skal på tur. De bliver ofte brugt til virksomhedsbesøg, transfer, VIP-kørsel samt festlige arrangementer. ​​

Ofte bliver Minibusserne bestilt uanset om man skal kort eller langt, fordi de kan bestilles på forhånd og man bliver kørt fra dør til dør. 

Er der spørgsmål til vores busser, så er du velkommen til at kontakte os

Generelt

​Vores busser og chauffører er dem du møder på vejen. Vi lægger derfor stor vægt på, at busserne altid er rene og chaufførerne uniformeret og møder velforberedt på til en tur.

Alle vores busser vedligeholdes på vores eget værksted i Helsingør. Vi kan med stolthed sige, det er yderst sjældent vores busser ikke kommer frem pga. driftsnedbrud.

Busserne vaskes og rengøres dagligt i vores garageanlæg

Alle busserne er udstyret med sikkerhedsseler,  så både børn og voksne kan blive spændt fast. Her kan du læse regler for brug af seler i busser.

Alle busserne er røgfrie.

Vores chauffører overholder regler for køre-/hviletidsbestemmelserne.

Helsingør Turisttrafik

Fabriksvej 1

3000 Helsingør​

Telefon:     +45 4922 3333

E-mail:       mail@helsingorbus.dk​

Facebook: www.facebook.com/helsingorbus

CVR: 32092276

Jesper Eriksen

Ejer & Direktør

Jesper@helsingorbus.dk​

Charlotte Nielsen

mail@helsingorbus.dk

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook