Siden 1927​

Turistbusser​

Alle vores turistbusser til turistkørsel er topmoderne.

Vi har turistbusser med plads fra 17 til 85 gæster og alle har naturligvis det rette udstyr der passer til en perfekt tur. Uanset om det er en tur til Hillerød, København eller på langfart ud i Europa, har vi den rette turistbus.

Sikre og røgfrie turistbusser

Vores turistbusser bliver konstant vedligeholdt med service og reparationer på vores eget værksted i Helsingør. Det er derfor med stolthed vi kan sige, at driftsnedbrud er en sjældenhed i vores turistbusser.

Alle vores turistbusser er udstyret med sikkerhedsseler, så både børn og voksne kan blive spændt fast. Se regler for brug af sikkerhedssele under links. Alle vores turistbusser er røgfrie.


Chaufførerne der kører vores turistbusser er alle fastansat hos HELSINGØR TURISTTRAFIK. De er uniformeret og møder forberedt til turistkørsel. Hos os overholder vi køre-, hviletidsbestemmelserne.

Book din turistbus

Ønsker du at høre mere, eller booke én eller flere turistbusser? Kontakt os på telefon ​4922 3333 eller send en mail til mail@helsingorbus.dk og lad os sammensætte en løsning efter dit behov.

Mercedes Luksus Sprinter​ - Turistbus

En luksus Minibus med plads til 19 passagerer. 

En efterspurgt bus for et mindre selskab, som gerne vil sidde godt, blive kørt fra dør til dør på tidspunkter der passer i programmet. 

Få en fantastisk tur i en bus udstyret med læder sæder, stole med justerbare  ryglæn, borde, DVD og Aircondition.

Læs mere om vores minibusser her.

Volvo 9500​ - tURISTBUS

Turistbus med plads til 49 passagerer og udstyr som Toilet, DVD, Miniløkken, Fladskærme med mere.

Bussen er 12 meter lang og lidt kortere end de andre og har kun 2 aksler. Det gør det lidt nemmere at komme rundt på mindre veje, specielt i Europa.

Volvo 9900 - tURISTBUS

Busser med plads til 57 passagerer i hver og byder god komfort med plads og nyt udstyr.

I busserne er der "Teater-gulv", hvilket vil sige at gulvene skråner opad fra front mod bagende, derved er det muligt for selv de bagerste, at se ud af forrunden i bussen, 

Busserne er 13,7 meter lange og har Toilet, Køkken med køleskab, DVD, Radio/CD, Fladskærme, Navigation og justbare sæder blandet andet.

Volvo 9700 Liftbus​ - tURISTBUS

Endnu en bus med plads til 57 passagerer. Denne bus er udstyret med Lift, hvilket gøre den brugervenlig for kørestolsbrugerer.

Læs mere under "Liftbusser"

Bussen er 13,7 meter lang og brugs til mange forskellige udflugter. Den har udstyr som Toilet, Køkken, Køleskab, DVD, Radio/CD, Fladskærme, Navigation og Justerbare sæder 

Ayats (Scania), Dobbeltdækker​ - tURISTBUS

Firmaets flagskib!

Bussen til det store selskab. Som en af de eneste busser i Danmark, kan denne dobbeltdækker tage helt op til 85 passagerer.

Bussen er populær til korte ture rundt i lokalområde eller til langfart ud i Europa.  Trods størrelsen er bussen ikke længere end en normal turistbus - 13,7 meter lang, hvilket gør vi kan komme rundt specielt her hjemme uden problemer. 

Bussen har alt i udstyr - Toilet, Køkken  med  køleskab og kaffemaskine, DVD, Radio/CD, Justerbare sæder og god komfort.

Mercedes Sprinter​ - tURISTBUS

Minibus med plads til 19 passagerer,  Her kan sættes borde ind, dog så max plads til 13 passagerer. Men giver derved mulighed for at holde møde undervejs eller tage et spil kort.

Aircondition, Radio/CD, Fladskærm, DVD findes i bussen.

Minibusserne har alle Lifte og bruges også til kørestolsbrugerne. 

Læs her - "Liftbusser"

Helsingør Turisttrafik

CVR: 32092276​

Fabriksvej 1

3000 Helsingør​

Telefon:     +45 4922 3333

E-mail:       mail@helsingorbus.dk​

Facebook: www.facebook.com/helsingorbus

 

Jesper Eriksen

Direktør

Jesper@helsingorbus.dk​

Charlotte Nielsen

mail@helsingorbus.dk


​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook