Det ældste busselskab i Nordsjælland - eksisteret siden 1927

Med HELSINGØR TURISTTRAFIK & Helsingør Dagblad  

Sommersang i Mariehaven

I august havde vi fornøjelsen i samarbejde med Helsingør Dagblad at arrangerer en tur til Sommersang i Mariehaven. 

Turen bestod af 2 overnatninger på Hotel Bredehus, en dejlig dag i Mariehaven samt et smut indenom Fleggaard, inden vi sluttede af med en frokost på Bov Kro

​Sommersang i Mariehaven, kender de fleste fra programmet på DK4, men at se og opleve stedet, var for mange helt anderledes end ventet.

Det er i en baghave og er det ikke fordi der var skilte undervejs, så opdager man ikke stedet. Når dørene åbnes og dagen slutter, står Helge Engelbrecht og hilser  på sine gæster.

 

De fleste har set denne store fantastiske scene hvor der bliver optrådt fra, men der findes også et telt samt en cafe med underholdning, et buffet område, samt andre steder der kan købes mad og drikke. Og udover Souvenirs butikken, kan og bør man besøge Grethe Engelbrecht's hus "Englehuset".  Først når man har set det, forstår man betydningen af navnet på huset. Grethe har malet engle på karme, døre, vægge, skabe, loft og skrevet små vers over det hele. Se billederne længere nede. 

Turen til Sommersang i Mariehaven er en heldags arrangement med optagelser til TV, underholdning og pauser. Så for dem som trængte til en hvil midt på dagen, var der sat liggestole op hvor det var muligt at blunde lidt. Mariehaven er et sted hvor alle kommer hinanden ved og under sådan en dag, høre man mange sjove samtaler mellem folk der aldrig har mødt hinanden før. 

Vi var heldige med vejret og havde en dejlig dag i selskab med bl.a. Maggie Reilly, Bryan Rice, Hallur Joensen, Annette Heick  og Bjørn Tidemand og så klart Helge Engelbrecht & Nieghbours. 

​Nogle hyggelige dage i godt selskab

​Sommersang i Mariehaven - læs mere om stedet og underholdning her

I Mariehaven kan man besøge Englehuset hvor Grethe Engelbrecht har boet - læs historien her​

Helsingør Turisttrafik

Telefon:     +45 4922 3333

E-mail:       mail@helsingorbus.dk​

Facebook: www.facebook.com/helsingorbus

CVR: 32092276

​Jesper Eriksen

Ejer & Direktør

jesper@helsingorbus.dk

Charlotte Koefoed Nielsen

mail@helsingorbus.dk​